Kurani Fisnik Shqip me lexim APK For Android Smartphones

Kurani Fisnik Shqip me lexim APK For Android Smartphones

Description of Kurani Fisnik Shqip me lexim

Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,
Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë…

Vërejtje :
Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi..
Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëve ta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra se si aplikacioni të zë me pak vend, Leximi kuranit bëhet nga interneti, pra për të dëgjuar një sure ju duhet të keni lidhje në rrjetë.

Allahu ju shpërbleft.

App Information of Kurani Fisnik Shqip me lexim

App Name Kurani Fisnik Shqip me lexim
Package Name appinventor.ai_flakron_sa.Kurani
Version 1.0
Rating ( 398 )
Size 1.8 MB
Requirement Android 1.5+
Updated 2014-03-07
Installs 10,000+
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *