Formulat e Fizikes APK For Android Smartphones

Formulat e Fizikes APK For Android Smartphones

Description of Formulat e Fizikes

Te gjitha formulat kryesore te fizikes per klasat 6 – 10. Ky aplikacion eshte punuar qe te i ndihmoj nxenesit e shkollave fillore dhe te mesme qe te mbajne ne mend me lehte formulat e fizikes. Aplikacioni eshte i punuar nga Bert Gorani, Endrit Basha, Leke Zeqiri dhe Erin Hasani.
Formulat e fizikes per klasat 6 – 10

App Information of Formulat e Fizikes

App Name Formulat e Fizikes
Package Name appinventor.ai_bashaditi.FormulaFizike
Version 1.0
Rating ( 7 )
Size 2.1 MB
Requirement Android 1.6+
Updated 2017-05-11
Installs 100+
Category Apps, Education
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *